Diversitate și Incluziune

Locul de muncă: O cultură incluzivă oferă tuturor oportunitatea de a fi apreciat pentru abilitățile, experiența și viziunile personale, așa că îmbunătățim cultura organizațională, pentru a construi un mediu incluziv, în care talentul, abilitățile și perspectivele unice ale tuturor angajaților sunt apreciate și valorificate.

Oamenii: un grup divers de angajați, atât din punct de vedere demografic, cât și al experiențelor, este cheia inovației, succesului și creșterii profitabile. De aceea, construim și susținem un grup de angajați calificați, implicați și totodată diverși, la toate nivelurile organizației, pentru a ne ajuta să ne înțelegem consumatorii.

Piața: Diversitatea și incluziunea sunt catalizatori care impulsionează inovația și ne ajută să înțelegem nevoile diferite ale consumatorilor, clienților și comunităților diverse cu care interacționăm. În plus, stimulăm creșteri profitabile, prin construirea de mărci incluzive, prin reprezentare diversă și informații autentice asupra brand-urior, campaniilor și produselor noastre.

Misiune: Să facem din incluziune modul nostru de a face afaceri. Îmbunătățim permanent cultura oamenilor noștri pentru a susține individualitatea, a crea un sentiment de apartenență și a ne oferi un avantaj în fața competiției.