Management

Mihai Voicu

Director General Bergenbier S.A.

Mihai Voicu activează de peste două decenii în domeniul FMCG, cu o experiență vastă în leadership și vânzări. S-a alăturat Bergenbier, parte a grupului Molson Coors, în urmă cu mai bine de 11 ani, iar din 2020 este General Manager. Anterior, el a deținut pozițiile de General Manager la Kamenitza Brewery Bulgaria și Director de vânzări pentru Bergenbier. Este licențiat în Drept, are un EMBA în General Management la Tiffin University, iar în 2022 a ocupat poziția de Președinte al Asociației Berarii României. Mihai este un lider activ, mereu aproape de oameni, fiind implicat în calitate de mentor și în programe de dezvoltare a carierei, la nivelul grupului Molson Coors.

Mihai Voicu

Alex Nomicos

Director Financiar

Alexandru Nomicos are o experiență de peste 15 ani în domeniul financiar, activând pentru companii multinaționale de renume din FMCG (Procter & Gamble) și IT (Microsoft), iar din 2019 este Director Financiar în echipa Bergenbier S.A. Coordonează strategia financiară a companiei și investițiile în produse sau extinderi geografice. Este o persoană implicată, cu un interes crescut pentru părțile comerciale, de analize și de planificare din paleta de sub-diviziuni din financiar.

Licențiat în Finanțe la Universitatea Southern Illinois, unde a fost nominalizat pentru studentul laureat al Academiei Lincoln de la SIUC College of Business, Alexandru Nomicos urmărește constant noi oportunități de creștere ale organizației. De asemenea, Alexandru este membru ACCA de peste 10 ani.

Alex Nomicos

Ana Robinson

HR Director

Ana Robinson are o experiență vastă în Managementul Organizațional, este licențiată în Sociologie & Psihologie și a urmat un program de masterat în HR, în Managementul Organizațional. În plus, ea este totodată și Mediator certificat. Începând din Octombrie 2022, Ana s-a alăturat companiei Bergenbier S.A., unde ocupă poziția de HR Director Commercial & HR Country Lead, conduce echipa locală de HR și coordoneaza strategia pentru Romania.

Ana Robinson

Iulius Chiriac

Supply Chain Director

Iulius Chiriac are o experiență de peste 20 de ani în această companie, ocupând toate pozițiile comerciale, de la Sales Representative, pana la National KA Manager și apoi Commercial Excellence Director. Din 2021, a decis să valorifice și să aplice în supply chain experiența comercială dobândită, acceptând provocarea de a prelua poziția de Supply Chain Director, poziție despre care spune că înglobează cel mai bine experiența lui de până acum.

Licențiat în matematică la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Iulius a continuat apoi studiile post-universitare în Informatică și a absolvit EMBA-ul Universității Sheffield UK cu cel mai înalt nivel – „distinction”.

Iulius Chiriac

Cristina Botgros

Customer Excellence Director

Cu o experiență de peste 14 ani în diferite arii de business și roluri de management, atât la nivel național, cât și în proiecte regionale, în domenii precum: Controlling, Planning și Performance Management, Key Account Management, Vânzări, Pricing și Business Intelligence, Cristina Botgros conduce departamentul de Customer Excellence din cadrul Bergenbier S.A. Deschisă către nou și având o permanentă dorință de a învăţa, Cristina și-a îmbunătățit permanent activitatea profesională, iar în februarie 2020 a absolvit ”Magna cum laude” programul EMBA al Sheffield University.

Cristina Botgros

Monica Constantin

Legal & Corporate Affairs Director

Monica este de formare avocat, membru în Barou și are o experiență solidă, de peste 15 ani în poziții de leadership, atât la nivel local, cât și regional, coordonând departamente de Legal și Compliance în mai multe companii multinaționale ce activează în domeniul FMCG, dar și în Retail (Danone, Kingfisher). Ea s-a alăturat companiei Bergenbier S.A. în 2023, unde ocupă poziția de Legal and Corporate Affairs Director și are un focus deosebit pe zona de sustenabilitate și responsabilitate socială.

Monica Constantin

Victor Teioșanu

Marketing Director

Victor are o experiență demonstrată de peste 15 ani în strategie, brand mangement și comercial, ocupând roluri de learship în companii de top din FMCG și industria tech. A contribuit la povestea de succes atât a brand-urilor locale, cât și globale. Este orientat către rezultat, crede în puterea echipei și a storytelling-ului. Victor are o cunoaștere largă a industriei de bere și s-a alăturat echipei Bergenbier la începutul anului 2024.

Victor Teioșanu